Voor een tuinontwerp naar úw wensen

Uw droomtuin begint bij het ontwerp. Zelfs al daarvoor, namelijk bij uw wensen. Den Bleker Hoveniers is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen naar een uniek tuinontwerp en daarin stellen wij geen grenzen. Strakke lijnen of ronde vormen, landelijk of juist modern; wij realiseren het.

Graag adviseren wij u en wij houden daarbij rekening met elk detail. De functie van de tuin, maar ook wat u wilt bereiken met het ontwerp. Een kleine tuin laten wij bijvoorbeeld groter ogen of een grote tuin juist knusser. Kortom: wij halen het maximale uit de beschikbare ruimte!

Na het in kaart brengen van uw wensen, komt onze tekentafel in beeld. Wij tekenen en schetsen, tot we een of meerdere ontwerpen naar onze tevredenheid hebben. Deze leggen we samen met de bijbehorende offertes aan u voor. Dan weet u meteen waar u aan toe bent! Vervolgens zetten we samen de laatste puntjes op de i en is het ontwerp van uw droomtuin klaar.

Uw droomtuin begint bij uw eigen wensen. Maar hoe brengt u dat tot een mooi geheel?

Johan den Bleker brengt ze samen in een ontwerp naar uw tevredenheid. Neem gerust contact op, dan nemen wij samen de mogelijkheden door.

06 - 21 666 874 | info@denblekerhoveniers.nl

Adres: Kastanjestraat 22, 2691 DT ’s-Gravenzande

© Den Bleker Hoveniers | Home - Alg. vw. - Disclaimer - Privacyverklaring