Tuinaanleg door vakmensen

Bent u tevreden met ons ontwerp of heeft u zelf een ontwerp naar wens klaarliggen? Dan kunnen we aan de slag! Vakkundig halen wij uw tuin leeg en daarna start een van de mooiste fases uit ons vak: het opbouwen.

Wij zijn specialisten in het aanleggen van sierbestrating en adviseren u over de juiste opties, passend bij uw wensen. Moderne keramische tegels, speelse gebakken klinkers of uniek natuursteen bijvoorbeeld. Daarnaast kan beplanting een belangrijk onderdeel van uw tuin zijn en ook daarbij adviseren wij u wederom deskundig. Wij weten exact op welke plek een boom, plant of struik goed gedijt en houden daar uiteraard rekening mee tijdens de aanleg van uw tuin. Ook voor pergola’s, schuttingen, gazons, vijvers en waterspiegels draaien we onze hand niet om. We kunnen uw tuin zelfs inrichten met meubilair, verlichting en accessoires. Hoe wilt u het hebben?

Hoe groot of klein uw project is, bij Den Bleker Hoveniers staat een hoogwaardige kwaliteit altijd voorop. Wij werken met de beste materialen en betrouwbare leveranciers. Zo bent u ervan verzekerd dat u jarenlang plezier heeft van uw droomtuin!

Bent u tevreden met ons ontwerp of heeft u zelf een ontwerp klaarliggen?

Dan gaan wij graag voor u aan de slag met de realisatie van uw unieke tuin. Neem contact op met Johan den Bleker voor meer informatie!

06 - 21 666 874 | info@denblekerhoveniers.nl

Adres: Kastanjestraat 22, 2691 DT ’s-Gravenzande

© Den Bleker Hoveniers | Home - Alg. vw. - Disclaimer - Privacyverklaring